Vacature
Beton-T

GEZOCHT: Horecacoördinator

Vechtclub is er voor creatieve ondernemers, in de breedste zin van het woord. Van mensen met een beginnend idee tot veteranen in het vak. We faciliteren ruimte waar mensen, ideeën, creativiteit en ondernemerschap zich kunnen ontplooien verdeeld over drie bijzondere locaties in Utrecht: Vechtclub XL, Vechtclub Keiland en Beton-T. Twee broedplaatsen en een experimenteel stadsplein waar we bouwen aan een voedingsbodem voor kruisbestuiving, inspiratie en experiment. Daarnaast maken wij ons sterk voor een bloeiende creatieve sector in Utrecht door inhoudelijk te organiseren, agenderen, pionieren en programmeren. Zo helpen we mensen idee voor idee vorm te geven aan de toekomst, zichzelf te ontplooien en de stad een beetje leuker te maken.

Als horecacoördinator ben je eindverantwoordelijk voor de horeca van de grote en kleine evenementen van Beton T en Studio T. De coördinator bewaart het overzicht, bepaalt het assortiment, doet de inkoop en de voorbereiding van de grotere evenementen. Je doet dit samen met de bedrijfsleider. Die houdt zich vooral bezig met het maken van roosters, briefings, het werven en trainen van nieuwe bar(hoofd) medewerkers. Jullie zijn samen bereikbaar voor eventuele problemen en de oplossing hiervan. Daarnaast bedenk je samen met de bedrijfsleider nieuwe acties en ideeën voor de bevordering van de horecaomzet.

Wie ben jij?

  • Je hebt affiniteit met horeca en evenementen
  • Je kan out of the box oplossingen bedenken
  • Je bent op zoek naar een plek om kantoor en op de vloer staan te combineren
  • Je bent stressbestendig en in staat (creatieve) oplossingen te bedenken
  • Je hebt productie- of leidinggevende ervaring
  • Je vindt het niet erg om af en toe ook in de weekenden te werken
  • Je hebt zin om een groeiend concept verder uit te werken met een enthousiast team
  • Je hebt je SVH-diploma of wilt deze gaan halen
  • Je kan overweg met Excel en Google Drive
  • Je bent beschikbaar vanaf medio juli/augustus en werkt graag in de zomermaanden bij ons

Taken en verantwoordelijkheden:

  • De horeca planning en draaiboeken voor de evenementen maken
  • Inkoop assortiment
  • Inkoop materialen voor evenementen
  • Meedenken over personeel- en eventueel helpen werven
  • Optimaliseren van de barroutines
  • Het maken van prognoses en bijhouden van rapporten
  • Kortsluiten van plaatsing en indeling van de barren met producenten van grote events
  • Mede-aanspreekpunt voor barhoofden en barmedewerkers
  • Overzicht horeca bewaken en aansturen

Wat we bieden:

  • Variërend van een paar uur in de week van februari t/m april ter voorbereiding van het seizoen tot bijna 16 uur per week in de maanden juni t/m augustus en van september tot november nog een paar uur voor de afronding van het jaar en een opstart. Het is afhankelijk van de hoeveelheid evenementen. Dit ter indicatie
  • Een uurtarief a €25,- per uur excl. btw op factuurbasis
  • Ruimte om je talenten in te zetten en te ontwikkelen
  • Veel vrijheid om je visie op de horeca te delen
  • Een fantastisch team
  • Een bruisende werkplek in een creatieve omgeving

Hebben we je aandacht?
Top! Stuur ons je sollicitatiebrief en CV. Je kunt je sollicitatie t/m 10 juli 2024 mailen naar roswita@vechtclub.nl. Uiterlijk 15 juli hoor je of je wordt uitgenodigd voor een gesprek dat plaatsvindt in de week van 22 t/m 27 juli.

Vragen of op zoek naar meer informatie? Dan kun je terecht bij Mees Rooij via horeca@vechtclub.nl.